Početna - IZDVOJENO - Kek uoči utakmice s Zagrebom
Foto: web

Kek uoči utakmice s Zagrebom

Na konferenciji na novinare, uoči početka prvenstva i prvog kola nove sezone MAX Tv Prve lige, trener HNK Rijeke Matjaž KekUoči početka prvenstva i prvog kola nove sezone MAX Tv Prve ligerotiv utakmice s Zagrebom očekuje jedna mlada, poletna i agresivna ekipa koja povratkom u prvu ligu želi dokazati da je to zaslužila. Ovo je utakmica u kojoj je Rijeka favorit, ali morati ćemo se dobro pripremiti i odabrati igrače koji mogu odgovoriti zahtjevima ovakve utakmice jer cilj im je ostvariti bodove.
Osim duže vrijeme ozlijeđenih igrača (Knežević, Močinić, Maleš, Marić) u sastavu neće biti Jugovića koji odrađuje suspenziju tri žuta kartona, te Čanađije koji nije registriran za ovu utakmicu.
Tek posljednji trening dat će odgovor tko će nastupiti jer nam je to praktički jedini trening između ove dvije utakmice, ali razmišljam u smjeru da malo promijenim momčad. Samo da malo osvježim momčad i da podignemo agresivnost i brzinu koja nam je malo nedostajala u utakmici s Ferencvarosom. Imamo mi malo širi kadar igrača i možda će mi sad netko pokazati da je zavrijedio koju minutu više– zaključio je Kek.
Utakmica u Kranjčevićevoj počinje u nedjelju u 19 sati, a sudit će je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Vinoteka Kuk by Pervino na novoj lokaciji u Kastvu

Na novoj lokaciji u Kastvu, točnije na adresi Spinčići 158c, otvarena je Vinoteka Kuk by Pervino.“Čekaju vas dobro poznata Pervino ...