Početna - IZDVOJENO - Kek: Utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu
web

Kek: Utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu

Nogometaši Rijeke danas (Stadion Kantrida, 18.30 sati) dočekuju Dinamo u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Riječki nogometaši iz prvog susreta love zaostatak (1:2), a pune tribine jamče spektakl pod stijenama Kantride.

–  Veseli nas što će Kantrida biti puna i što smo sudionici ovakve utakmice, ali želimo i nešto više. Moramo razmišljati o sebi, svojim problemima i dobrim stranama. Ne vidim niti jedan razlog da ne istrčimo i odigramo s puno samopouzdanja, hrabrosti, odgovornosti i jednom, jedinom željom – da prođemo – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Uvod u utakmicu protiv Dinama bila je pobjeda protiv Hajduka na Poljudu. 

– Probali smo u Splitu puno toga i nije se pokazalo dobrim. Rekao sam igračima što mislim. Moramo biti brži i agresivniji. Prespori smo s loptom i u transfomaciji prema natrag. Nismo izgledali dobro, ali pobijedili smo i takva pobjeda ti može samo pomoći ako si objektivan i samokritičan i ako iz toga znaš izvući energiju. Opet, to je bila pobjeda protiv Hajduka, a ne bilo koga – ustvrdio je Kek nekoliko puta naglasivši da je utakmica protiv Dinama prije svega veliki izazov.

– Ovo je nešto drugačija Rijeka u odnosi na lani, ali Rijeka koja teče… Drugi smo u prvenstvu s velikom prednošću, igramo u polufinalu Kupa protiv najbolje hrvatske ekipe. Znamo što moramo napraviti da bismo prošli. Ovo je utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu. Igrali smo puno teških utakmica u Kup natjecanjima i ovo je prilika da vidimo gdje smo – rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Ivan Vargić.

– Pripremamo se s mišlju i ciljem da prođemo u finale. Najbitnije nakon svega je da se u svlačionici možemo svi pogledati u oči – zaključio je Ivan Vargić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...