Početna - IZDVOJENO - Raspuštanje gradskog odbora HDZ-a Kastav i općinskog odbora HDZ-a Matulji
Foto: HDZ

Raspuštanje gradskog odbora HDZ-a Kastav i općinskog odbora HDZ-a Matulji

Dana, 20.4.2015., održana je sjednica Županijskog odbora HDZ-a Primorsko-goranske županije na kojoj je donesena odluka o raspuštanju Gradskog  odbora HDZ-a Kastav i Općinskog odbora HDZ-a Matulji. Razlog raspuštanja ovih organizacija je potreba za jačanjem organizacija te pripremom za nadolazeće parlamentarne izbore. U samom odlučivanju o raspuštanju  organizacija  prisustvovali su i članovi bivših odbora uz naglasak da su donesene jednoglasno te su afirmativnog karaktera. Također,  u skladu sa prijedlozima predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Primorsko goranske županije izglasani su povjerenici i članovi povjerenstava koji će voditi organizacije do sazivanja novih izbornih skupština.

Za predsjednika Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Kastav imenovan je Zorko Badanjak, a za članove Željka Vrlić, Igor Lukež, dr. Josip Jurković, Davorin Šimunović, Miran Pendić, Hrvoje Perić, Gabrijela Perić, Darko Troskot i Marin Šarlija.

Za predsjednika Povjerenstva Općinske organizacije HDZ-a Matulji imenovan je Vedran Grgurić, a za članove Dario Komarac, Alan Ujčić, Alfredo Rabak, Vicent Franković, Ingrid Mrđen, Lucijana Dragojlović Matulja, Zvonimir Jelušić, Oliver Afrić, Ivana Bratović, Robert Matulja, Igor Ivančević, Dunja Šimić i Miljenko Depolo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...