Početna - IZDVOJENO - Kostrena ima novu plažu za pse
pas u moru
web

Kostrena ima novu plažu za pse

Kostrenski obalni pojas postao je bogatiji za još jedan turistički sadržaj. Plaža Mikulova kava uskoro će postati omiljeno odredište kupača sa kućnim ljubimcima.

Temeljem prijedloga TZO Kostrena i objave online ankete za mještane od strane KD KOSTRENA d.o.o., Općina Kostrena pozvala je svoje mještane da iznesu svoja mišljenja o kostrenskoj plaži koja bi bila pogodna za kupače koji na more dolaze u društvu svojih kućnih ljubimaca.
Prijedlog TZO Kostrena, KD Kostrena d.o.o. i Općine Kostrena bila je plaža Mikulova kava. Rezultati ankete pokazali su da je velika većina mještana pohvalila ideju i lokaciju, dok se protiv nje izjasnila tek nekolicina mještana.
Na plažu će se postaviti tuš sa špinom, dvije fido kante s vrećicama, izradit će se prečka za vezanje pasa, a na prilaznim stepenicama bit će postavljena dvoja željezna vrata bez ključa kako bi se osiguralo da se psi bez kontrole vlasnika ne upute na druge lokacije. Osim toga, na obalnom putu postaviti će se smjerokazi za plažu, a na samom prilazu plaži tabela koja će označavati – Plaža za pse – Mikulova kava.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...