Početna - IZDVOJENO - Kulturni centar Kalvarija nestrpljivo iščekuje nove glumačke talente
skola-glume

Kulturni centar Kalvarija nestrpljivo iščekuje nove glumačke talente

Ri Teatar kao i svake godine do sada organizira ovogodišnju jubilarnu 30.-u Školu glume za uzrast iznad 17 godina koja će se odvijati u Kulturnom centru Kalvarija. Škola će trajati četiri mjeseca, od rujna 2016. do siječnja 2017., te će se održavati subotom i nedjeljom, a povremeno će biti organizirane individualne probe tokom tjedna. Početak je predviđen za 01. listopad 2016., a diplomska predstava će biti izvedena sredinom siječnja 2017. godine.

30. Škola glume Ri Teatra će biti organizirana u obliku vikend radionica koje će voditi profesionalni glumci, redatelji te koreografi, a u koordinaciji glumca i redatelja Ri Teatra Bojana Lakoša. Primjereno dobi i iskustvu, polaznici Škole glume će kroz igru i razne zanimljive i atraktivne oblike grupnog i individualnog dramskog rada, svladavati specifične zadatke vezane uz samu prirodu dramskog stvaralaštva i kazališnog medija, ali i opće odgojno-obrazovne zadatke koji pridonose osobnom razvoju i stjecanju kulturnih navika.

Iz Ri Teatra poručuju kako polaznicima osiguravaju temeljitu pripremu i provjeru sposobnosti za eventualni studij glume, režije, dramaturgije, teatrologije. Polaznike pripremaju za skladan život u društvu te za suvremenu i kulturnu javnu komunikaciju u medijskoj civilizaciji koja sve više inzistira na osobnosti i individualnosti javnog nastupa.

Nakon završene škole glume svi zainteresirani će dobiti priliku nastaviti rad u predstavama Ri Teatra ili nastaviti pripremu za upis na Akademije dramskih umjetnosti.

Upisi su nedjeljom, i to 11., 18. i 25. rujna 2016. u 16 sati u Kulturnom centru Kalvarija, Kalvarija 8. Više informacija možete saznati na brojevima 051/375-866, 091/253-8991, te preko e-maila: ri.teatar@ri.t-com.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...