Početna - IZDVOJENO - Ledena čarolija – Klizalište u Opatiji
Klizalište Opatija
foto: Afs Franjo Slavić

Ledena čarolija – Klizalište u Opatiji

Klizalište na Ljetnoj pozornici u Opatiji otvorilo je svoja vrata 1.12.2013. i biti će otvoreno do završetka školskih praznika, 12. siječnja 2014.godine.

Ledena čarolija & Božićni sajam naziv je manifestacije koja će se od 01.12.2013. – 12.01.2014 održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ljetna pozornica pretvara se u pravu „zimsku pozornicu“, a građanke i građani Opatije te ostali posjetitelji i turisti moći će uživati u klizanju na ledu uz more. Klizalište je okruženo Božićnim sajmom, a za tu prigodu izrađene su  drvene kućice. Sajam nudi  bogatu ponudu koja uključuje  prekrasne ručno izrađene suvenire,  darovnu i gastro ponudu te program sa  širokom paletom događanja koja će očarati velike i male.

Opatijci i njihovi gosti ulazak u Novu 2014. proslavit će na nešto drugačiji način od uobičajenog koncerta neke od velikih estradnih zvijezda: naglasak će biti na klizalištu, dok će se za ludu feštu pobrinuti domaće snage, popularni „Koktelsi „ i klapa „Nevera“ koja ove godine slavi 20 godina rada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...