Početna - IZDVOJENO - Ledena čarolija – Klizalište u Opatiji
Klizalište Opatija
foto: Afs Franjo Slavić

Ledena čarolija – Klizalište u Opatiji

Klizalište na Ljetnoj pozornici u Opatiji otvorilo je svoja vrata 1.12.2013. i biti će otvoreno do završetka školskih praznika, 12. siječnja 2014.godine.

Ledena čarolija & Božićni sajam naziv je manifestacije koja će se od 01.12.2013. – 12.01.2014 održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ljetna pozornica pretvara se u pravu „zimsku pozornicu“, a građanke i građani Opatije te ostali posjetitelji i turisti moći će uživati u klizanju na ledu uz more. Klizalište je okruženo Božićnim sajmom, a za tu prigodu izrađene su  drvene kućice. Sajam nudi  bogatu ponudu koja uključuje  prekrasne ručno izrađene suvenire,  darovnu i gastro ponudu te program sa  širokom paletom događanja koja će očarati velike i male.

Opatijci i njihovi gosti ulazak u Novu 2014. proslavit će na nešto drugačiji način od uobičajenog koncerta neke od velikih estradnih zvijezda: naglasak će biti na klizalištu, dok će se za ludu feštu pobrinuti domaće snage, popularni „Koktelsi „ i klapa „Nevera“ koja ove godine slavi 20 godina rada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...