Početna - IZDVOJENO - Letovi preusmjereni iz Zagreba na Split i opet se zaobišlo Rijeku
zračna luka rijeka
foto: wikipedia.org

Letovi preusmjereni iz Zagreba na Split i opet se zaobišlo Rijeku

Za vrijeme trajanja štrajka radnika Zračne luke Zagreb avioni nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa kao zamjenski aerodrom neće koristiti Zračnu luku Rijeka, već od Zagreba tri puta udaljeniji Split.

Ovakvu teško shvatljivu poslovnu odluku potvrdila je uprava Croatia Airlinesa, u priopćenju u kojem navodi da će zbog štrajka dio letova biti otkazan, a dijelu će biti promijenjeno polazište ili odredište. Putnicima koji su u razdoblju štrajka trebali krenuti na putovanje iz Zagreba za europska odredišta na dan planiranog putovanja bit će osiguran autobusni prijevoz do Splita, a zatim let zrakoplovima Croatia Airlinesa do njihovih krajnjih odredišta, kao i obrnuto.

Od nacionalnog avioprijevoznika zatražili smo objašnjenje prebacivanja prometa u Split, umjesto u Rijeku koja je od Zagreba udaljena samo sati i pol vožnje autobusom. U odgovoru navode da Zračna luka Split ima »najbolju logističku podršku, u više poslovnih područja« prenosi novilist.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Opatijski Park sv. Jakova natječe se u izboru za najljepši park u Hrvatskoj

Opatijski Park sv. Jakova natječe se u izboru portala gradonačelnik.hr u izboru za najljepši park u Hrvatskoj. Glasa se tako ...