Početna - ZABAVA - Ljeto je i službeno tu, otkrijte tri načina za mršavljenje bez dijeta i gladovanja
dijeta
foto:pexels

Ljeto je i službeno tu, otkrijte tri načina za mršavljenje bez dijeta i gladovanja

Ne postoji nitko tko ne bi volio da postoji čarobni štapić koji bi višak kilograma odnio jednim zamahom. Iako su vježbanje i zdrava prehrana i dalje broj jedan, mi vam donosimo tri načina koja uistinu pomažu u ratu protiv kilograma bez znojenja u teretani, bez gladovanja i bez dijete.

Disanje
Glavno pravilo disanja je to da biste trebali udisati i izdisati pomoću želuca. Uži struk, “pločice” na trbuhu moguće su uz ovaj mali trik disanja.

Kontrastni tuš
Ova metoda je vrlo jednostavna i često je popraćena drugim postupcima. Kada završite s tuširanjem, naizmjenično se polijevajte jako hladnom i vrućom vodom. Takav kontrastni tuš ne samo da će osloboditi od prekomjerne tjelesne težine nego će i otjerati bolesti poput aritmije, pretilosti, vegetavaskularne disfunkcije, primarne hipertenzije i celulita.

Masaža
Najbolje vrste masaže za borbu protiv masnoća i kilograma su cupping, voda i med. Oni pomažu u frakciji masnih naslaga, poboljšavaju cirkulaciju krvi i normaliziraju pokretljivost crijeva. Te postupke možete izvesti i kod kuće i u posebnim salonima. Mora ih se obavljati sustavno i u ciklusima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatija – Podignut Pust i karnevalska zastava

Primopredajom ključeva grada i gradske blagajne započeo Karneval u Opatiji Antonjski rog označio je jutros početak karnevalskog doba.Tako je i ...