Početna - IZDVOJENO - Mamići se vraćaju kući, Vrbanović priveden
mamići
web

Mamići se vraćaju kući, Vrbanović priveden

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić ipak su odlučili ranije se vratiti u Zagreb s priprema u Sloveniji i to kako bi se što prije sastali s odvjetnicima i surađivali u istrazi.

Nakon 12 sati otišli su se spakirati u sobu. Potom će na ručak pa će oko 14 sati krenuti prema Zagrebu.

Informaciju o dolasku potvrdili su i na Dinamovim web stranicama:

– Obavještavamo navijače i javnost da su u petak, 3. srpnja, oko podneva, izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić prvi put dobili pozive na obavljanje obavijesnih razgovora na koje su se odmah i odazvali. Kao što je više puta i rečeno, obojica će surađivati s tijelima koja provode istražne radnje. Nakon obavljenih sastanaka sa suradnicima u Sloveniji, gdje se momčad nalazi na pripremama, odmah su krenuli prema Zagrebu gdje će, sigurni smo, dokazati svoju nevinost – priopćio je GNK Dinamo.

Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović sletio je redovnim letom iz Münchena u Zagreb, u petak nešto prije 13 sati. Na aerodromu su ga dočekali policajac u civilu i policajac u odori.

Nakon što je preuzeo prtljagu, Vrbanovića su policajci odveli na sporedni ulaz, a potom u USKOK na ispitivanje.

S njim je u avionu bio i HNS-ov povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk. On nije htio davati nikakve komentare niti odgovarati na pitanja novinara.

S Vrbanovićem i Cvrkom bile su i dvije ženske osobe koje također nisu željele ništa komentirati.

Policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i njegovog brata, sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića.

Pretraživale su se i prostorije Dinama i uredi kojima se koriste Mamići.

Policija je bila i u kući izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg direktora i izvršnog direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Akciju je navodno pokrenuo USKOK, a sumnjiče ih za utaju poreza, te primanje i davanje mita.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...