Početna - IZDVOJENO - Mariachi na Ljetnoj
los caballeros

Mariachi na Ljetnoj

U petak, 19. srpnja ove godine, s početkom u 21,30 na Ljetnoj pozornici u Opatiji zabavljat će nas Los Caballeros, prvi hrvatski mariachi bend. Taj glazbeni sastav izvodi pravu meksičku tradicionalnu glazbu.
Mariachi Los Caballeros prvi puta javno nastupaju u travnju 1998. u “Kino klubu Zagreb”. Ubrzo potom snimaju svoj prvi album te priređuju uspješan koncert u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu.
U kolovozu 2000. pozvani su na 7. Međunarodni Mariachi i Charrería Susret u Guadalajari, México, gdje nastupaju s najuglednijim mariachi sastavima svijeta. Godine 2002. snimaju svoj drugi album nakon čega po drugi put odlaze u México, gdje produbljuju kontakte s vrhunskim mariachi orkestrima na 9. Međunarodnom Mariachi i Charrería Susretu, te bivaju proglašeni “velikim otkrićem” od strane tamošnjih medija.
KD “Vatroslava Lisinskog”  i Loco Artis u zajedničkoj produkciji priređuju koncert grupe Mariachi Los Caballeros  pod nazivom 10 GODINA ZAJEDNO koji se održao 2008. u velikoj koncertnoj dvorani “Vatroslava Lisinskog”.

Ovakav uvod u ove izuzetne glazbenike sigurno će vas privući da dođete i poslušate tradicionalnu meksičku glazbu, koja je poznata, osim po melankoličnim tonovima i baladama, po izuzetno veselom i plesnom ritmu.

Dođite i zabavite se!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...