Početna - IZDVOJENO - Milenij hoteli i Solaris Resort predstavili Amadria Park – zajednički brend svojih najboljih hotela
amadria-park

Milenij hoteli i Solaris Resort predstavili Amadria Park – zajednički brend svojih najboljih hotela

Najbolji hoteli poznatih brendova Milenij hotela iz Opatije i Solaris Resorta iz Šibenika od sljedeće će godine poslovati pod imenom Amadria Park. Novi brend naglašava dugu tradiciju i obiteljske vrijednosti, a njegovo uvođenje je logičan slijed višegodišnjih ulaganja u hotelske kapacitete, uvođenja novih sadržaja i podizanja kvalitete usluge.

“Amadria Park je novi, hrvatski brend hotela kojim ćemo se još snažnije pozicionirati na domaćem i stranim tržištima, te još više naglasiti jedinstvenost naših hotela”, izjavila je Ela Komlen, članica Uprave.

Naziv Amadria Park odražava ljubav prema Jadranskom moru i sklad s prirodom, što je vidljivo i u stiliziranom listu koji se pojavljuje kao znak novoga brenda.

“Amadria Park se temelji na slobodi izbora između različitih kvalitetnih opcija, stalnom unaprjeđenju razine usluge i osobnom pristupu svakom gostu. Cilj nam je gostima koji dolaze na odmor pružiti toplu, obiteljsku atmosferu”, izjavila je Katarina Lilić, brend menadžerica Amadria Parka.

Novi brend će se uvoditi postupno tijekom 2017. godine, a obuhvatit će hotele visoke kategorije sa 4 i 5 zvjezdica: Milenij, Sv. Jakov, Royal, Grand hotel 4 opatijska cvijeta i Agava u Opatiji te Solarisove hotele Ivan, Jure i Andrija. Uz novi će brend biti povezani i dodatni sadržaji – Gastro World, Royal Beach Club, Dalmatinsko Etno selo, En Vogue Beach Club, Galija i Aquapark Dalmacija. Nazivi Solaris i Milenij koristit će se za ostale hotele i proizvode koji će tijekom sljedeće tri godine biti obnovljeni i integrirani u novi brend.

“Amadria Park će svojom ponudom i kvalitetom usluge pozitivno utjecati na daljnji razvoj i pozicioniranje Opatije i Šibenika kao poželjnih turističkih i kongresnih destinacija”, naglasio je Goran Zrilić, član Uprave, ističući kako je u proteklih pet godina uloženo 560 milijuna kuna u izgradnju novih i obnovu postojećih kapaciteta te uvođenje novih sadržaja u obje destinacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...