Početna - GOSPODARSTVO - Ministarstvo daje dva milijuna kuna izradite li besplatan Wi-fi
WI-fi
foto: web

Ministarstvo daje dva milijuna kuna izradite li besplatan Wi-fi

Za pokušaj spasa gospodarstva oslanja se na turističku sezonu. U današnje vrijeme svaki od inozemnih pa i domaćih turista očekuje besplatan Wi-Fi te stoga uopće ne čudi što je Ministarstvo turizma ponovo otvorilo natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava za izradu hotspotov.

Ministarstvo turizma ponovno je objavilo javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama ‘HOTSPOT CROATIA’ u 2014. godini.
Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva turizma za sufinanciranje uspostave novih pristupnih točaka odnosno točaka bežičnog besplatnog interneta na turistički frekventnim otvorenim površinama, nadogradnje postojećih pristupnih točaka te izrade i postavljanja wi-fi interpretacija u prostoru kojima se obilježavaju pojedine pristupne točke (uspostavljene tijekom 2013. i 2014. godine u sklopu Programa poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama).

Javni poziv otvoren je sve do 2. travnja 2014. godine, ukupna sredstva za financiranje ovog programa iznosi dva milijuna kuna. Više informacija možete potražiti na stranici od Ministarstva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...