Početna - IZDVOJENO - Mlada Slavonka od devetnaest godina pobijedila rak

Mlada Slavonka od devetnaest godina pobijedila rak

Katarina Fridrih iz Dolca pokraj Požege, pobijedila je tumor limfnih čvorova, te tumor na plućima koji se počeo širiti na koštanu srž. Imala je četiri teške operacije.

Katarini je bilo najteže prihvatiti da će ostati bez kose i obrva. Nakon četiri velike i iscrpljujuće operacije i kemoterapije pobijedila tumor limfnih čvora te tumor na plućima koji se počeo širiti na koštanu srž. Za bolest je saznala dok je radila sezonu u Rovinju. Odmah je započela s liječenjem, na odjelu onkologije provela je četiri mjeseca.

Kemoterapije su je iscrpljivale, maštala je o izlascima sa svojim prijateljicama. U bolnici joj se u potpunosti poremetio osjet okusa i mirisa, počela je jest sve što je ranije izbjegavala, udebljala se s 54 na 72 kilograma. Podignula joj se masnoća u krvi te šećer.

Katarina je ozdravila i počela izlaziti sa prijateljicama o čemu je i maštala, bila je na rubu smrti i pobijedila je u toj borbi. Trenutačno joj je želja što prije položiti vozački ispit i zaposliti se.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...