Početna - NOVOSTI - Sajam posvećen alterntivnom životu
Foto: web

Sajam posvećen alterntivnom životu

 

U OPatiji je jučer u hotelu Admiral otvoren sajam ”Svijet ezoterije” koji je privukao brojne zaljubljenike u alternativnu medicinu i način života koji su u velikom broju posjetili jedanaesto izdanje ovog događanja.Uz tradicionalnu ponudu izlagača koji su predstavili svoje vještine poput čitanja tarota ili proricanja budućnosti, ali i proizvode kao što su pribor za raiesteziju i ezoteriju, pripravci za prehranu, kristali, karte, prirodni balzami i parfemi, masažeri, prirodni pekmezi i sokovi, knjige ili ”egzotične” terapije poput zvučne gong kupke, jučer su posjetitelji imali prilike sudjelovati i u zanimljivim radionicama i prezentacijama knjiga.

Sajam se nastavlja  i danas, kada će se moći prisustvovati radionicama ”Kaos – košmar i kako iz njega izaći” Luke Merlina u 16 sati, ”DO-IN vježbe pokretanja energije” Larise Perinić i Anje Grubiše u 11 sati, te ”Zvučna gong kupka” kojom će se zatvoriti sajam u 18.30 sati.

Radno vrijeme sajma je od 11:00 do 19:00 sati.  Cijena ulaznice je 20 kuna, a svaka 100. ulaznica osvaja vrijednu nagradu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...