Početna - IZDVOJENO - Sve uvjerila da je trudna

Sve uvjerila da je trudna

Mjesec dana nakon upoznavanja s partnerom žena je ostala trudna. Tvrdila je to devet mjeseci, jedino što se mijenjalo bio je broj djece. Prvo je nosila blizance, zatim trojke i na kraju petorke.

Uvjerila je cijeli grad da je trudna i da nosi petorke i da otvore svoje srče i novčanike te da joj pomognu. Problem na kraju nije bila samo činjenica da ne nosi petorke-ona uopće nije bila trudna.

Svom partneru rekla je da je trudna samo mjesec dana nakon njihovog upoznavanja putem online dating servisa. Zajednica je odlučila pomoći paru. Nakon nekog vremena shvatio je da postoje “rupe” u ženinoj priči te je počeo sumnjati da nešto nije u redu.

Cijela priča raspala se u utorak kada je partner ženu odveo u bolnicu na porođaj, medicinska sestra je njezinog partnera odvela sa strane i objasnila mu da njegova djevojka nije bila trudna i da je glumila. Paul je izrazio spremnost da vrati sve poklone koje su primili, a dio stvari će donirati u dobrotvorne svrhe. Nedugo nakon cijele te situacije, vezu s djevojkom je prekinuo, nije izgubio samo ženu u koju se zaljubio nego i djecu kojoj se radovao.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...