Početna - NOVOSTI - Pokušao se ubiti zaletjevši se autom u Limski kanal

Pokušao se ubiti zaletjevši se autom u Limski kanal

Muškarac iz Rovinja u subotu je oko 21 sat, prema neslužbenim informacijama, pokušao počiniti samoubojstvo u Limskom kanalu, a spašen je zahvaljujući promptnoj  intervenciji rovinjskih vatrogasaca.

Muškarac je navodno zbog financijskih problema najavio da će se ubiti te je iz Rovinja otišao u nepoznatom smjeru u škodi feliciji pulskih oznaka. U potragu za njim krenuli su prijatelji i rovinjski vatrogasci.

Vatrogasci su ga uočili na rubu padine kod vidikovca na porečkoj strani. Muškarac je u trenutku kada je uočio vatrogasce stisnuo gas i krenuo niz padinu. Sreća u nesreći je što se automobil zaglavio na kamenju te muškarac nije uspio ostvariti svoj naum. Vatrogasci su iskoristili taj trenutak te su s vatrogasnog kamiona rastegnuli sajlu i zakačili vozilo i tako spriječili pad u provaliju. automobil se pukom srećom zaustavio na kamenju, u protivnom bi za nekoliko metara završio na još strmijoj padini te bi se strovalio u Limski kanal. Automobil se pukom srećom zaustavio na kamenju, u protivnom bi za nekoliko metara završio na još strmijoj padini te bi se strovalio u Limski kanal.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...