Početna - IZDVOJENO - MOST zatražio vladu nacionalnog jedinstva
karamarko-petrov-milanovic
foto:RTL

MOST zatražio vladu nacionalnog jedinstva

Članovi MOST-a sastali su se u srijedu ujutro u središnjici stranke. Trojka koja je posljednja stigla u Smičiklasovu ulicu, Božo Petrov, Drago Prgomet i Ivan Lovrinović, nakon ovog sastanka uputila se u zagrebački hotel Westin gdje su se sastali s predstavnicima koalicije Hrvatska raste. Nakon toga održan je i sastanak s članovima Domoljubne koalicije.

O odlukama koje su danas donijeli predstavnici MOST-a izvijestili su nakonferenciji za medije. Evo što je poručio Božo Petrov:

“MOST je danas otvorio razgovore i s HDZ-om i s SDP-o, iz razloga što smatramo da Hrvatska u ovom trenutku treba jedinstvo. Mi smo na vrlo jednostavan način uspjeli prevladati bilo kakve podjele, iako smo po tom pitanju bili heterogeni to smo znali staviti sa strane jer je prioritet gospodarska situacija. Na takav način smo istupili i prema HDZ-u i SDP-u. Ono što očekujemo i od jednih i od drugih je da taj dio razumiju i prihvate i da se pokuša napraviti jedinstvena vlada i Domoljubne koalicije i Hrvatske raste i MOST-a s treće strane. To je jedini uvjet, jedini uvjet uz koji je moguć reformski paket mjera koje želimo napraviti.”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...