Početna - IZDVOJENO - MUFić u Mošćenicama
Mošćenice

MUFić u Mošćenicama

Tradicionalna i establirana manifestacija MUFić,  Moščenićki filmski festivalčić, počinje ovu srijedu, 5. kolovoza i trajat će do nedjelje 9. kolovoza.  Ove godine MUFić broji svoju šestu godinu održavanja.

U sklopu ovogodišnjeg MUFića bit će prikazani najbolji hrvatski dokumentarni filmovi, naime, drugu godinu zaredom festival hrvatskog dokumentarnog filma Liburnia Film Festival najbolje dokumentarce s izdanja od godine ranije donosi u brojne manje i veće hrvatske gradove, u programu pod nazivom ”Liburnia uplovljava”.

MUFić se otvara sutra s početkom u 20:30 sati u Mošćenicama, a tijekom njegova trajanja moći ćete se zabaviti uz Rock on MuF-u 07. kolovoza s početkom u 21:00 sat, dan kasnije uz najbolje dokumentarce Liburnija uplovljava  ( najbolji filmovi 11. i 12. LFF- a) te Mufon party. Jazz na Muf-iće 09. kolovoza s početkom u 21:00 sat čime se ujedno i završava 6. MUF-ić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kreće revitalizacija Ville Angioline u Opatiji

“Danas smo imali zadnju koordinaciju prije objave javne nabave za odabir izvođača. Projekt je vrijednosti 5,027 mil. kn od čega ...