Početna - IZDVOJENO - Nagrada FEN-u (po odabiru publike)
fen
web

Nagrada FEN-u (po odabiru publike)

FEN – opatijski Festival neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj, u organizaciji portala Teatar.hr, još jednom je dobio potvrdu da je u samom vrhu kada je riječ o ostvarenjima u izvedbenim umjetnostima na nacionalnoj razini.

Na dodjeli druge po redu nagrade za najbolja kazališna ostvarenja tijekom protekle godine, FEN je dobio priznanje od onih kojima je ovakva vrsta “zabave” namijenjena, a to je publika.

Svega 3% glasova publike koja je podršku svojim favoritima izražavala glasovanjem na portalu Teatar.hr u periodu od tri tjedna prije svečane dodjele, nedostajalo je FEN-u da nakon lanjskog slavlja ostane na tronu kao najbolji festival izvedbenih umjetnosti. Popularniji kod publike ove godine bio je tek splitski IKS festival, kojemu ovom prilikom čestitamo te s nestrpljenjem očekujemo dodjelu nagrada slijedeće godine. Zahvaljujemo se svima koji su svojim glasom dali podršku FEN-u.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...