Početna - IZDVOJENO - Najvrijedniji radnici iz Rijeke primili nagrade
Najvrijedniji radnici
foto: Grad Rijeka

Najvrijedniji radnici iz Rijeke primili nagrade

Dodjelom priznanja sudionicima akcija  Čovjek – ključ uspjeha i Tajni kupac te priznanja za provedbu akcije Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u riječkim mjesnim odborima, u riječkoj Gradskoj vijećnici prigodnim je programom obilježen završetak akcije Volim Hrvatsku – Volim Rijeku 2016. Posebna priznanja dodijeljena su i zaslužnima za dugogodišnji doprinos promociji i uređenju grada i kvaliteti ugostiteljstva i turizma.

Priznanja su dodijelili gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa. Projekt Volim Hrvatsku dio je trajnih aktivnosti Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i sustava turističkih zajednica, koje se provode s ciljem uključivanja što većeg broja subjekata javnog i privatnog sektora u očuvanje, unapređenje i zaštitu okoliša i turističkog prostora te poboljšanje raznovrsnosti kvalitete ukupne turističke ponude. Osmišljenim i koordiniranim aktivnostima na realizaciji projekta Volim Hrvatsku, kontinuirano se pridonosi pozicioniranju Hrvatske kao zemlje koja je sigurna, privlačna i ugodna za boravak njezinim stanovnicima i turistima.

Završetak akcije Volim Hrvatsku – Volim Rijeku 2016. obilježen je prigodnim programom u Gradskoj vijećnici, a u sklopu programa gradonačelnik Obersnel dodijelio je nagrade i priznanja za provedbu akcije Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u riječkim mjesnim odborima, u koju se uključilo 24 Vijeća Mjesnih odbora i Provedbu ekoloških akcija.

Priznanja su dodijeljena i sudionicima u dvije akcije, Čovjek – ključ uspjeha i Tajni kupac.

Turistička zajednica grada Rijeke provela je već drugu godinu projekt Tajni kupac na području grada Rijeke kojim se utvrđuje što se u stvarnosti događa tijekom interakcije kupaca i pružatelja usluge, a cilj projekta je analiza i praćenje kvalitete pružanja usluga u turističkim i srodnim djelatnostima na području grada Rijeke te edukacija pružatelja usluga i unaprjeđenje usluga posjetiteljima. Priznanje za kontinuirani doprinos kvaliteti turizma i promociji Rijeke u kategoriji Tajni kupac dobili su Jadrolinija Rijeka – Pomorski terminal, Muzej informatike Peek&Poke i Hostel 1 World Rijeka.

Čovjek – ključ uspjeha akcija je koja se odnosi na nacionalni program usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice pa se tako ove godine u istoj kategoriji dodjeljuju posebna priznanja pojedincima koji su se istakli u obavljanju svojih radnih zadataka te doprinijeli kvaliteti usluga i promociji Rijeke. Oni su: Livio Karavanić u kategoriji Turistički vodič, Ante Čargonja u kategoriji Recepcijski djelatnik, Ivan Škulić u kategoriji Konobar, Igor Lesica u kategoriji Kuhar, Krešimir Puljić u kategoriji Policajac, Boren Lupi u kategoriji Djelatnik u pomorskom prijevozu, Damir Čabrijan u kategoriji Vozač, Luka Kuprešak u kategoriji Prodavač, Naser Rušiti u kategoriji Hortikulturni djelatnik, Petar Bralić u kategoriji Spasilac na plažama i bazenima i Anamarija Jovanović Pavličević u kategoriji Djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima.

Također, dodijeljena su i posebna priznanja za dugogodišnji doprinos promociji i uređenju grada i kvaliteti ugostiteljstva i turizma, a dobitnici su Prirodoslovni muzej u Rijeci, KD Vodovod i kanalizacija d.o.o., Hrvatsko društvo hrvatskih umjetnika Rijeka, Zajednica Talijana Rijeka, Atletski klub Kvarner, Vaterpolo klub Primorje, Botel Marina, Omladinski hostel Rijeka, privatni iznajmljivač Riva rooms i privatni iznajmljivač Robert Tomulić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...