Početna - IZDVOJENO - Nakon remija u Islandu, Kovač smiruje strasti
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon remija u Islandu, Kovač smiruje strasti

Niko Kovač, debitant na izborničkoj stolici hrvatske nogometne reprezentacije, nakon rezultata 0:0 protiv Islanda, a uoči druge utakmice koja će se igrati u utorak u Zagrebu, bio je pomalo tužan, ali ne i zabrinut.

– Sve je u našim rukama, optimističan sam. Imao sam vremena i na letu razmišljati. Bilo je dosta dobrih stvari, pogotovo u defenzivi, ali ofenziva nije bila dobra. Zakazala je transformacija prema naprijed. Sve što smo vidjeli od Islanda smo očekivali, radi se o dobroj momčadi – rekao je Niko Kovač.

Ivan Perišić je priznao kako su se “neke stvari” kod Kovača promijenile u odnosu na Igora Štimca, Eduardo je bio zadovoljan, a Darijo Srna pozvao je na jedinstvo.
– Moramo ostati pozitivni. Bilo je i loših strana no u četiri dana nismo mogli napraviti čuda. Sada svi moramo biti jedno, nadamo se pravoj atmosferi. Moramo od 1. minute krenuti agresivno, komentirao je.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...