Početna - IZDVOJENO - Nastavlja se čarolija na opatijskoj mrkate
web

Nastavlja se čarolija na opatijskoj mrkate

Opatijska mrkate ima simbolični program povodom blagdan, a živi nastupi nastavit će se  19. prosinca, kad će biti nastup kvarteta Peškani uz par aktivnosti Zero Wastea. Bit ćetu i Udruga Žmergo. Dan poslije nastupa Klub 60+, OŠ Rikard Katalinić Jeretov Opatija, Ženska klapa Kamelija i Kulturno društvo Leprinac.

Mario Batiffiaca će voditi tradicionalno druženje na Badnjak. Bit će tu prigodni gastro program uz promociju biorazgradivog posuđa. Da dobre zabave ne manjka pobrinut će se i klapa Cinquina.

27. prosinca s početkom u 11:00 sati nastupit će Klub 4’33”. Posljednja dva dana ove godine nastupat će od 9:00 do 12:00 sati klapa Cinquina, a  glazbeni kvartet Pešekani nastupaju na Staru godinu.

Blagdanskom ugođaju na tržnici doprinose i veliki bor i prigodna kućica koja će služiti kao info punkt te povremeno za ponudu prigodnog blagdanskog pića i promociju zero waste aktivnosti. Blagdanska događanja u jutarnjim satima ispred tržnice imaju za cilj doprinjeti cjelokupnoj blagdanskoj atmosferi u gradu, dok su građani u popodnevnim satima pozvani na Ledenu čaroliju, koja se do 27. porosinca održava na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Program se neće odvijati u slučaju kiše.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...