Početna - IZDVOJENO - U nedjelju posljednja ovosezonska tura mitsko-povijesnim stazama na Trebišće
izlet trebisce

U nedjelju posljednja ovosezonska tura mitsko-povijesnim stazama na Trebišće

Kako su najavili organizatori iz agencije Annalinea, posljednja ovosezonska tura mitsko-povijesnim stazama do Trebišća je planirana u nedjelju, 25. rujna u 10.30 sati, a okupljanje je zakazano kod info-punkta na raskršću (kružnom toku) na ulazu u Dragu. Trajanje ture je oko 5 sati, pa se povratak očekuje oko 15.30 ili 16 sati, i to drugom stranom, preko sv. Petra.

Promotivna cijena izleta iznosi 100 kuna po osobi, a uključuje stručno vođenje, predstavu teatra Perunika i tradicionalni ručak u selu. Djeca do 5 godina oslobođena su plaćanja, a do 12 godina plaćaju 50 posto cijene. Više informacija, i prijave, moguće su na telefonu 051/737-207 ili putem e-maila info@annalinea.hr, te u Turističkoj zajednici Mošćeničke Drage.

– Turistička agencija ANNALINEA d.o.o., Turistička zajednica Općine M. Draga i Teatar Perunika vas pozivaju u mitološku dimenziju Perunovog svijeta gdje ćemo se oprostiti s ljetom i najaviti jesen i zimu, a sve kroz metaforu slavenskih božanstava koji su u vječnom sukobu kako bi uspostavili prirodnu i duhovnu ravnotežu svijeta i svemira, kazali su organizatori.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održana Bela Nedeja

Još jedna godina Bele Nedeje privukla je u Kastav mnogobrojne goste i sve one željne zabave i druženja, vrijeme nije ...