Početna - ZABAVA - ZANIMLJIVOSTI - Nekoliko čudnih, ali učinkovitih savjeta

Nekoliko čudnih, ali učinkovitih savjeta

Ukoliko ste jedna od onih osoba koja nema predrasude prema novim stvarima, poput nekih novih metoda uljepšavanja, održavanja odjeće ili pak eksperimentiranja na vlastitome tijelu, onda su ovo savjeti koje svakako trebate pokušati primijeniti, jer, navodno, djeluju.

1. Isušivanje prištića
Jedna od metoda isušivanja prištića jest nanošenje paste za zube na mjesto koje želite tretirati. Paste je dovoljno nanijeti vrlo malo, tek toliko da pokrije neželjenu novost na licu i pustiti da djeluje.

2. Brijanje (za muškarce i žene)
Ah, te dlačice…samo smetaju. Žuri vam se otići na posao, izlazak…a ostali ste bez paste za brijanje. Ne brinite, tu je uvijek regenerator za kosu koji možete iskoristiti u trenutku žurbe, a puno je bolje rješenje od običnog sapuna koji samo isušuje kožu.

3. “Divlje” obrve
Redovito čupate obrve, no one su i dalje neposlušne i svaka dlačica vodi svoju politiku. Ima spasa, nađite neku staru četkicu za zube, njome dobro iščetkajte obrve, a potom nanesite neku hidratantnu kremu. Djeluje.

4. Odjeća koja miriši
Da, naravno, svi koristimo omekšivače koji uistinu lijepo mirišu. No, dogodi se da određene komade odjeće niste obukli duže vremena, a stoje čisti u ormaru i već su izgubili onaj fini miris omekšivača. Ne očajavajte, postoji rješenje i za to. Kupite omiljeni sapun i samo ga umetnite u ormar. Odjeća će mirisati i ako duže stoji nenošena.

5. Nestalo vam je pilinga
I za to postoji rješenje. Uzmite malo maslinovog ulja i pomiješajte ga sa sitnim šećerom. Nanesite ga na lice i potom isperite toplom vodom.

6. Obojana kosa izgleda isprano
Nije još vrijeme za ponovno farbanje, a kosa vam izgeda kao da ste je zadnji put farbali prije pola godine. Vrlo čudan, ali učinkovit savjet: tamniju kosu isperite šalicom crne kave, a svjetliju isperite kamilicom. Stavite plastičnu kapu na glavu i pustite da djeluje pola sata. Potom operite kosu i pogledajte kako se vraća sjaj obojenoj kosi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...