Početna - IZDVOJENO - Nove zrakoplovne linije za Rijeku
web

Nove zrakoplovne linije za Rijeku

Germanwings proširuje svoju ponudu letova iz Düsseldorfa, jednog od svojih najvećih zrakoplovnih čvorišta. Tako će, počevši od ljeta, putnici iz tog glavnog grada njemačke pokrajine Sjeverne Ranje-Vestfalije imati priliku putovati prema Rijeci. Ujedno se tijekom ljeta uvodi i izravan let iz Hamburga za Zagreb.

Od srpnja do listopada njemački zrakoplovni prijevoznik letjet će četvrtkom i subotom iz Düsseldorfa za Rijeku i obrnuto. Do sada se moralo presjedati u Berlinu, no od ove godine leti se direktno. Četvrtkom će polazak biti u 11:10 iz Düsseldorfa dok će subotom let biti u popodnevnim satima. Ovime je Germanwings proširio svoju ponudu letova prema hrvatskim gradovima pa je tako Rijeka ušla u društvo Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba.

Od 22. srpnja do kraja kolovoza, Germanwings će jednom tjedno letjeti iz Hamburga za Zagreb, čime je ovaj drugi najveći njemački grad spojen s čak šest hrvatskih zračnih luka – Dubrovnikom, Pulom, Rijekom, Splitom i Zadrom. Putnici već sad mogu rezervirati svoj let iz Zagreba za Hamburg na www.germanwings.com.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...