Početna - IZDVOJENO - Opatija: 5.000 koraka za zdravo srce
Trka za srce Opatija

Opatija: 5.000 koraka za zdravo srce

Uskoro započinje humanitarna manifestacija “Trka za srce”. Ova manifestacija održat će se u organizaciji Grada Opatije, Thalassoterapije, Riječkog sportskog sveučilišnog saveza i Ugostiteljske škole Opatija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Riječkog sveučilišta.

Već smo naveli da je ova hvale vrijedna manifestacija humanitarnog karaktera, a cilj je prikupljanje sredstava za kupnju defibrilatora za novu sportsku dvoranu Marino Cvetković.

Utrka je zakazana za 29. rujan u 10 sati. Start utrke duge 1.800 metara bit će upravo ispred dvorane za koju se prikupljaju sredstva, dok će cilj biti na Slatini. Osim utrke, a u sklopu manifestacije, bit će održani i turniri u uličnoj košarci te u odbojci na pjesku, a ti turniri održat će se upravo na Slatini gdje će biti i cilj utrke.

Cijela manifestacija održava se povodom obilježavanja Dana policije – sv. Mihovila te povodom Svjetskog dana srca.

Dan nakon utrke, u organizaciji Policijske postaje Opatija na Slatini, održati će se pokazna vježba te izložba dijela policijske opreme, dok će u Ugostiteljskoj školi biti pripremljen Zdrav doručak na kojem će se okupiti mnogu uvaženi gosti.

Podržite i vi ovu manifestaciju i dođite u što većem broju. Vidimo se u Opatiji!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...