Početna - IZDVOJENO - Ponovno promjene u prometnoj regulaciji na Kuku
Krizanje pavlovac

Ponovno promjene u prometnoj regulaciji na Kuku

Kao da nam do sada nije bilo dovoljno novih prometnih regulacija, na koje se stanovnici Liburnije nisu u potpunosti navikli, stižu nam ponovno nove regulacije, koje će u potpunosti promijeniti prethodne.

Radi se, naime, o tome da će se raskršće na Pezi rekonstruirati, a dionica od rotora na Kuku do Javne gradske vage bit će u potpunosti zatvorena za sav promet. Osim toga, očekuje nas otvaranje još jednog gradilišta na Tošini, a na mjestu gdje je Nova cesta prestala biti glavna cesta, uvest će se semafor koji bi, prema svemu sudeći, trebao pomoći vozačima da više ne dolazi do velikog broja prometnih nezgoda koje su nas pratile tijekom cijeloga ljeta.

Kada sve rezimiramo, čini se kao da nema kraja radovima na zapadnom dijelu Opatije, a cesta između Opatije i Matulja nikako da “dođe na svoje”. U ovome trenutku jedini spoj “donjeg” i “gornjeg” dijela ovoga kraja bit će preko Pobri, a svi koji se tuda vozimo, vrlo dobro znamo kakva je cesta u pitanju.

No, kako god da bude, nema nam druge nego da se prilagodimo novoj regulaciji. Svi ti silni radovi “pojest” će nam više živaca i “popiti” više goriva, ali gledajući u budućnost sve te izmjene trebale bi nam olakšati prometovanje i spojeve između Opatije, Matulja i zaobilanice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Počinje isplata pomoći za opremanje osnovnoškolaca i srednjoškolaca

Obavještavamo podnositelje zahtjeva za: jednokratnu pomoć za nabavu radnih bilježnica za obvezne predmete u osnovnoj školi ipomoć na sufinanciranje udžbenika ...