Početna - IZDVOJENO - Opatija: Trka za srce
Trka za srce Opatija

Opatija: Trka za srce

Sportsko-humanitarna manifestacija pod nazivom ‘Trka za srce’ u organizaciji Grada Opatije, Thalassotherapije, Riječkog sportskog sveučilišnog saveza i Ugostiteljske škole Opatija, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Riječkog sveučilišta održat će se 29. rujna s početkom u 10 sati ispred dvorane Marino Cvetković, a cilj utrke bit će na opatijskoj plaži Slatina.
Osim utrke, na Slatini će se održati i turniri u uličnoj košarci i odbojci na pijesku.
Navedena utrka održat će se povodom Svjetskog dana srca i Dana policije, sv. Mihovila. Budući da je manifestacija humanitarnog karaktera, prikupljena sredstva predodređena su za kupnju defibrilatora za novu sportsku dvoranu.
Dan nakon utrke, u organizaciji Policijske postaje Opatija na Slatini, održati će se pokazna vježba te izložba djela policijske opreme, dok će u Ugostiteljskoj školi biti pripremljen Zdravi doručak koji će kušati mnogi uvaženi gosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara ...