Početna - AUTOMOTO - Opatijskoj posadi drugo mjesto na 27. Rallyju Opatija 2018.

Opatijskoj posadi drugo mjesto na 27. Rallyju Opatija 2018.

Sport Slovenija osvojili su prvo mjesto na 27. Rallyju Opatija 2018., drugi su Viliam Prodan i Zoran Raštegorac iz AK Opatija Motorsport, a treći Antal Kovacs i Gergo Istovics iz mađarskog Speed Rally Teama.

Nakon dva dana, 12 brzinskih ispita i 103 pređena kilometra, 27. Rally Opatija završen je dočekom posada ispred opatijske tržnice te dodjelom nagrada i priznanja u restoranu Molo.

Ovogodišnje izdanje opatijskog rallyja posjetilo je 93 posade iz devet zemalja, od kojih je 12 bilo u prestižnim automobilima R5 kategorije.

Rally se vozio 4. i 5. svibnja na širem području Opatije i zaleđu Učke, a organizator natjecanja bio je AK Opatija uz pomoć AK Delta Sport, AK INA Millenium i AK Rijeka.

Uz Prvenstvo Hrvatske, opatijski rally boduje se i za Prvenstvo Centralnoeuropske zone, Mitropa rally kup te Šampionat i Kup Bosne i Hercegovine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

10. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2019

Subota, 19.01.2019. 13:30 h Kupalište Slatina Poznati kao ljubitelji i redoviti participatori kulturnih manifestacija karnevala i maškara, sportski zanesenjaci riječkog autokluba ”RI ...