Početna - IZDVOJENO - Otvoreno je riječko klizalište “Morska pahuljica”
klizanje

Otvoreno je riječko klizalište “Morska pahuljica”

Prigodnim skečem “The Ice Skating World Championship”, riječke škole glume na engleskom jeziku TRY theatre i besplatnim klizanjem od 14 do 22 sata za sve posjetitelje, započele su dvomjesečne aktivnosti  „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, organizirala je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 25. studenog 2016. do 15. siječnja 2017. g.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika, mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke, Andrej Radalj, voditelj klizališta i Katia Pastorčić ispred organizatora, tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke, bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja. Prijave započinju 12.prosinca 2016.  u Domu mladih. Djeca koja nemaju svoje klizaljke, moći će ih unajmiti na klizalištu po cijeni od 10 kuna.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček Svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati. Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici rijecko.klizaliste kao i na internetskoj stranici klizališta www.klizalište.info.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...