Početna - IZDVOJENO - Ozljedama načelnika Ćikovića kumovao alkohol?
Mario Ćiković

Ozljedama načelnika Ćikovića kumovao alkohol?

Kako doznajemo iz neslužbenih izvora (redakciji poznatih izvora), uzrok teških ozljeda načelnika općine Matulji jest alkoholizirano stanje.

pijanac

Naime, kako doznajemo iz naših izvora, načelnik je pao i teško se ozlijedio tijekom ranih jutarnjih sati prošlog utorka. Navodno se ozlijedio prilikom povratka s fešte u Kastvu. (Ponedjeljak post Bela nedeja).

Naravno, nesreća se može dogoditi svakome i nije nužno da uzrok nesreći budu alkohol ili drugi opijati. Međutim, nije primjereno da jedan lokalni politički čelnik, na javnom mjestu, sebe dovodi u vidno pripito stanje. Osoba takvog profila trebala bi biti uzoran građanin koji svojim ponašanjem daje primjer drugima.

Na posljetku, moramo prokomentirati kako je svake osude vrijedna činjenica da nigdje u službenim priopćenjima nema opisa okolnosti uslijed kojih je došlo do ozljeda načelnika Ćikovića. Nije prvi puta da se u Hrvatskoj na razno razne načine pokušavaju zataškati alkoholizirane avanture političkih moćnika i javnih osoba. Sjetimo se samo Milana Bandića s početka ovog stoljeća, zatim Čačića, Gorana Habuša, Mladena Grdovića…

foto: novilist

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...