Početna - NOVOSTI - Pijanom Cleytonu razbili arkadu i lice
Foto: web

Pijanom Cleytonu razbili arkadu i lice

Dinamov Brazilac Alexandre Henri Marco Silva Cleyton (31) napio se u jednom zagrebačkom lokalu gdje je i brutalno premlaćen. Napadač je bio samo jedan, a Cleyton je u “meču” zadobio ozljede po licu te mu je razbijena arkada.

Cleytonovo ponašanje izazvalo je šok i nevjericu u Dinamu što je dovelo do njegove suspenzije po hitnom postupku te do daljnjeg ne može konkurirati za momčad. Razočarenje je to za Dinamo budući da je Cleyton iz Kayserispora došao s preporukom Roberta Prosinečkog i bez mrlje u karijeri, profesionalac bez greške kako je sam za sebe znao naglasiti.

Čini se da je ovo još jedan u nizu Dinamovih promašaja stoga ne čude nagađanja da će problematični Cleyton na ljeto biti ekspresno torpediran iz Dinama. Navodi se da mu ovo nije prvi noćni provod u Zagrebu, a nakon što je ulovljen u noćnom pijanstvu i tučnjavi, Dinamo bi mogao imati dovoljno argumenata za raskid dvogodišnjeg ugovora na štetu igrača.

Brazilac Cleyton osim sada po burnom noćnom izlasku nije pokazao zavidne rezultate ni u igri. U Maksimir je došao ove zime, za modre je nastupio u sedam utakmica, a postigao samo jedan pogodak i to u susretu s Istrom, posljednji pogodak u 6:0 pobjedi modrih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...