Početna - IZDVOJENO - Pomorski i povijesni muzej od sada otvoren i nedjeljom

Pomorski i povijesni muzej od sada otvoren i nedjeljom

Jučer se moglo čut u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci da muzej mora postati potreba svih građana, predstavili su novi program i novo radno vrijeme. Nedjeljom će ulaz biti besplatan za obitelji s djecom.

Bti će i organizirane radionice za školsku i vrtićku djecu, aktivnosti tijekom školskih praznika te vikend-radionice za djecu i roditelje. Tečajevi će se održavati subotom i nedjeljom, a već ovog vikenda kreće prva radionica pod temom ‘Priča o čaši’ gdje će se sudionici moći okušati u umjetničkom oslikavanju čaša.

Cijene ulaznice su smanjene i sada iznose petnaest kuna za odrasle te deset kuna za djecu, studente i umirovljenike. Pomorski i povijesni muzej, smješten je u zgradu Guvernerove palače, petog kolovoza otvorit će se i muzejska zbirka Domovinskog rata, prionuli su na uređenje parka i fontane te razmišljaju o otvaranju terase za građanstvo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...