Početna - IZDVOJENO - Na popisu najboljih liječnika čak 35 iz Rijeke, Opatije i Lovrana
doktori
foto:pexels

Na popisu najboljih liječnika čak 35 iz Rijeke, Opatije i Lovrana

Portal najdoktor.com već treću godinu zaredom objavljuje popis najboljih doktorica i doktora, koji je rezultat marljivih i redovitih komentara pacijenata, a ove godine na tom popisu našlo se čak 35 lječnika iz Rijeke, Opatije i Lovrana, piše Novi list.

Među devet najboljih dječjih kirurga je Nado Bukvić iz Rijeke.

Na popisu najboljih ginekologa su Boris Uhač iz Opatije te Mirko Prodan, Miodrag Vezmar, Miljenko Manestar, Marinko Marić, Ivan Saftić, Hrvoje Vlašić, Herman Haller, Dubravka Kalinić, Aleks Finderle koji rade u Rijeci.

S područja neurologije na listi najboljih je Ingrid Škarpa-Prpić iz Rijeke, a s područja oralne kirurgije Willy Kocjan također iz Rijeke.

Među najoboljim onkolozima je Jelena Roganović iz Rijeke, a na području ortopedije ističu se lovranski liječnici Zdravko Jotanović i Danijel Lopac.

Na popisu najboljih liječnika obiteljske medicine je  opatijska liječnica Ljiljana Šepić te riječki doktori Aleksandar Ljubotina, Damir Ševeljević, Eda Karlović, Jadranka Šoić, Nina Bašić-Marković, Petra Jurišić, Željana Strišković, Ljiljana Radović-Antolović i Laura Ambrozić-Pavković.

Među najboljim psihijatrima je Igor Girotto iz Rijeke.

S područja pedijatrije na riječkom podurčju na listi najboljih su Srećko Severinski, Neven Čače i Gordana Tomašić-Čubranić.

Najbolji riječki stomatolozi  su Željka Poljanić, Tomislav Vuletić, Neven Crepulja i Goran Grenko.

Na području urologije ističe se riječki doktor Kristian Krpina, prenosi Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obaranje Guinessovg rekorda u Opatija od 12:00 (Link za praćenje uživo)

U 12 sati u Opatiji, točniije u bazenu Thalasso Wellness Centra kreće pokušaj obaranja Guinessovog rekorda u disciplini najduži podvodni ...