Početna - NOVOSTI - Posjet gradu Kastvu
kastav
web

Posjet gradu Kastvu

U sklopu volonterskog programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli u listopadu – mjesecu Bele nedeje, belice i kestena – Centar tehničke kulture Rijeka organizira posjet gradu Kastvu.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u obilasku ovog zanimljivog grada i njegovih znamenitosti uz stručno vodstvo Alide Lešnjaković, pripravnice Turističke zajednice grada Kastva i bivše volonterke volonterskog programa CTK Rijeka.

Obilazak će se održati u subotu, 11. listopada 2014., a službeno će započeti u 10:00 sati ispred kastavske gradske lože.

Do Kastva možete putovati javnim međugradskim prijevozom – autobusom Autotroleja linije 18 koji s autobusne stanice na Delti polazi u 9:15 sati. Okupljanje grupe bit će na autobusnoj stanici linije 18 (Delta) u 9:00 sati. Naravno, ukoliko netko želi, do Kastva može doći i osobnim automobilom te se pridružiti grupi nešto prije 10:00 sati ispred kastavske gradske lože.

Informacije o autobusnim kartama:

-cijena autobusne karte za one koji nemaju pokaznu kartu: 26 kn (3. zona)

-cijena autobusne karte za one koji imaju pokaznu kartu za 1. zonu: 21 kn

-umirovljenici koji imaju pokaznu kartu: ne plaćaju vožnju

Radi ograničenja grupe, mole se zainteresirani da svoj dolazak potvrde do petka, 10. listopada, u 13:00 sati mailom na diana.predrag@ctk-rijeka.hr. Prijave se primaju do popunjenja grupe.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Dianu Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...