Početna - IZDVOJENO - Potražnja za kvarnerskim nekretninama
Foto:web

Potražnja za kvarnerskim nekretninama

Kriza u Ukrajini se neće riješiti tako skoro,  a  kakve će rezultate donijeti njeno rješenje nitko ne zna. Međutim stanovnici  toga područja, koji imaju neka svoja predviđanja , pokazali su povećan interes za kupnju nekretnina na Kvarnerskom području.U cilju preseljenja ili tek očuvanja kapitala kojeg posjeduju, ostaje za sada nepoznanica.

Riječku “Dogmu” agenciju za kupoprodaju nekretnina  ovih je dana kontakirala jedna  inozemna agencije u prometu nekretninama koja posluje na području čitave Rusije i Ukrajine.

Osim o nekretninama, ulagači se  preko rusko-ukrajinske agencije za kupoprodaju, također raspituju za tehničke informacije vezane za našu regiju, škole, vrtiće, infrastrukturu, dobivanje prebivališta i slično. Po svemu sudeći, ne radi se samo o kupcima vila za odmor i povremeni boravak, već se među njima iskazuje i interes za doseljavanje na ovo područje.

Najimućniji se odlučuju na kupnju na Azurnoj obali, a klijenti “srednjega sloja”  su zainteresirani  za opatijsku i crikveničku rivijeru. Osim opatijske ,  za sada najpoželjnije destinacije, očarani su cijelim Kvarnerom i otocima.

Naglasak stavljaju upravo na vile, samostojeće obiteljske kuće s većom ograđenom okućnicom, čim bliže moru ili s panoramskim pogledom na more, stanove velike kvadrature u urbanim vilama koje također pružaju intimu.

Ova regija  pokazala  se vrlo interesantnom upravo radi atraktivnih nekretnina, razvedene obale, blizine mora te ipak, unatoč poznatim stranim ljetovalištima, manjom gužvom. Svemu tome treba pridodati i veliku intimu koja se podrazumjeva kod kupnje.

Potencijalne klijente uz kupnju  interesira i  najam .Potražju se potpuno opremljene nekretnine, te servis koji se odnosi na čišćenje, uređenje okoliša i slično.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...