Početna - IZDVOJENO - Poziv muzičarima za sudjelovanje u projektu Laure Llaneli: Disperzija
web

Poziv muzičarima za sudjelovanje u projektu Laure Llaneli: Disperzija

Umjetnica Laura Llaneli & MMSU pozivaju riječke muzičare na sudjelovanje u projektu Disperzija ¿______?, koji će se održati unutar ovogodišnje Spajalice.

Disperzija ¿_____? je nastavak projekta započetog u Barceloni s bendom Oso Leone. Projekt se bavi dekomponiranjem već postojećeg glazbenog uratka, a istražuje mogućnosti koje nudi zajednički rad s lokalnim bendovima u manje uobičajenim koncertnim lokacijama.

Započinje radionicama s muzičarima zainteresiranima za isprobavanje odnosa između kompozicije i prostora, predlažući novi način slušanja koncerta. Koliko se može mijenjati uobičajeni stage raspored benda? Na koji način drugačiji prostorni raspored može promijeniti muziku? Što se događa s muzikom ako se muzičari međusobno ne vide?
Zainteresirani bendovi sa snimkom svoga glazbenoga materijala trebaju doći 2. veljače 2015. u 17:00 sati u MMSU na prvo okupljanje. Svaki bend može predložiti željenu lokaciju za izvedbu, zgradu ili eksterijer u užem središtu Rijeke. Završni koncerti planirani su s tri benda, od 18. ožujka 2015.
Zainteresirani se mogu prijaviti na mmsu@mmsu.hr

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...