Početna - IZDVOJENO - Praznici u Art kinu
art

Praznici u Art kinu

S proljećem stižu i Praznici u kinu – puni zabave i avanture. Slavlje u Art-kinu traje od 19. do 26. ožujka za sve uzraste i cijelu obitelj.

Art-kino vodi u «Zootropolu», poseban grad u kojem žive sve životinje koje mogu biti štogod požele. «Dječak sa zlatnim hlačama» otkrit će što se dogodi kada se pojavi velika količina novca i kakve sve nevolje to može stvoriti. «Mumini na Azurnoj obali» animirana je priča inspirirana stripovima finske ilustratorice i spisateljice Tove Jansson o jednoj neobičnoj obitelji i njihovom uzbudljivom putovanju. Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi se puta pojavljuju na velikom ekranu u «Snoopy i Charlie Brown: Peanuts Filmu». «Dječak i svijet» prekrasna je priča o odrastanju u suvremenom svijetu. «Operacija Arktik» odvest će vas u hladne krajeve s Juliom, Sindre i Ida koji se nađu u avanturi života. Nestašni pas «Oddball» štiti rezervat pingvina od napada lisica kako bi ponovno okupio svoju obitelj i spasio svoje mjesto. «Genijalni mladi um» priča je o Nathanu koji se ne snalazi najbolje u svom razredu, ali sudjelovanjem na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi polako pronalazi samopouzdanje i nova prijateljstva.

«Zootropola» je poseban grad u kojem žive sve životinje koje mogu biti štogod požele. U Zootropoli se spletom okolnosti sprijateljuju pričljiva lisica optužena za zločin koji nije počinila i policajac Zec nakon što postaju dio velike zavjere. Otkrijte na koji način prirodni neprijatelji mogu postati najbolji prijatelji. Na repertoaru Art-kina u subotu, 19.3. u 11 sati (nakon projekcije održat će se besplatna kreativna radionica) te isti dan u 16 sati, 21. i 26. ožujka u 11 sati i 22. ožujka u 16 sati.

«Dječak sa zlatnim hlačama» na repertoaru Art-kina je u ponedjeljak, 21. ožujka u 16 sati. Kada Mats pronađe magične zlatne hlače koje mu donose neograničene količine novaca sve se promijeni u njegovom životu. Sada može kupovati sve što je ikada želio – ali postoji problem… Za hlačama tragaju i moćne sile koje ga počnu pomno pratiti. Ovaj je avanturistički film ekranizacija poznatog svjetskog bestselera autora Maxa Lundgrena.

U potrazi za avanturama, Mumini, Hrkica i Mala Mai odlaze na glamuroznu francusku rivijeru. Nakon opasnog putovanja, stižu na željenu destinaciju gdje ništa više nije tako jednostavno. Ovaj je animirani film izrađen ručno crtanom tehnikom animacije i inspiriran stripovima finske ilustratorice i spisateljice Tove Jansson. «Mumini na Azurnoj obali» na repertoaru je Art-kina u utorak, 22. ožujka te petak, 25. ožujka u 11 sati.

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus i ostatak voljene Peanuts ekipe prvi se puta pojavljuju na velikom ekranu. Charlie Brown, najdraži i najsimpatičniji gubitnik, započinje svoj epski i herojski zadatak dok njegov najbolji prijatelj, voljeni beagle Snoopy, kreće u nebesa u potjeru za svojim najvećim neprijateljem Crvenim Barunom. Iz mašte Charlesa M. Schulza i kreatora filmova «Ledeno doba», «Peanuts Film» će dokazati da svaki gubitnik ima svoj dan. «Snoopy i Charlie Brown» mogu se pogledati na velikom platnu Art-kina u četvrtak, 24. ožujka u 11 sati.

Kako mu teško pada očeva odsutnost, dječak odlazi iz svog sela i otkriva fantastičan svijet kojim vladaju životinje-strojevi i neobična bića. Ova prekrasna animacija koristi se brojnim umjetničkim tehnikama i prikazuje probleme modernog svijeta u dječjim očima.

Brazilski animirani film «Dječak i svijet» na repertoaru je Art-kina u četvrtak, 24. ožujka u 16 sati. Kako Dječaku teško pada očeva odsutnost, odlazi iz svog sela i otkriva fantastičan svijet kojim vladaju životinje-strojevi i neobična bića. Ova prekrasna animacija koristi se brojnim umjetničkim tehnikama i prikazuje probleme modernog svijeta u dječjim očima.

Norveški avanturistički film «Operacija Arktik» na repertoaru Art-kina je 20. i 26. ožujka u 16 sati te 23. ožujka u 11 sati. Julia i njeni brat i sestra blizanci Sindre i Ida preselili su se u novi gradić sa svojom majkom. Očajnički žele stupiti u kontakt sa svojim ocem koji radi u južnoj Norveškoj i potajno se ukrcavaju na helikopter koji bi trebao onamo poletjeti. Helikopter nažalost mijenja smjer i oni završe sami i izgubljeni na pustom otoku. Sada se moraju suočiti s opasnostima prirode jer njihov život ugrožavaju mećave i gladni polarni medvjedi.

Australski avanturistički film «Oddball» može se pogledati 23. i 25. ožujka u 16 sati. Ekscentrični farmer, uz pomoć svoje unuke, istrenira svog nestašnog psa Oddballa da štiti rezervat pingvina od napada lisica, a sve kako bi ponovno okupio svoju obitelj i spasio svoje mjesto. Ovaj simpatični australski film snimljen je prema istinitim događajima i bio je 2015. veliki hit u australskim kinima. «Oddball» je film za cijelu obitelj i za sve uzraste.

«Genijalni mladi um» može se pogledati svaki dan od 21. do 25. ožujka te je namijenjen tinejdžerskom uzrastu. U svijetu kojeg je teško shvatiti, Nathan se bori ne bi li se povezao s onima oko njega – ponajviše s voljenom majkom – no, nalazi utjehu u brojkama. Kada padne pod utjecaj nekonvencionalnog i anarhističkog profesora, gospodina Humphreysa on će mu pomoći da dođe na Međunarodnu matematičku olimpijadu. Iz predgrađa Engleske do Taipeia i nazad, Nathan će imati doživljaj života, a spoznat će i iracionalnu prirodu ljubavi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...