Početna - IZDVOJENO - Predsjednica pojasnila svoj status na Facebooku
kolinda

Predsjednica pojasnila svoj status na Facebooku

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, koja je u nastavku svog višednevnog posjeta Kini u nedjelju posjetila Hong Kong, pojasnila je subotnji status na Facebooku, kojim je odgovorila na raniju izjavu ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića.

“Na posljednje ispade ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića ne možete odgovoriti nikako drukčije nego ironijom. To sam učinila i to preko Facebooka, a ne službeno. Naravno da nije to bila ozbiljna izjava, ja nemam ustavne ovlasti i upravo to govorim ministru Ostojiću jer mi je rekao da bih ja mogla riješiti krizu sa Srbijom u pet minuta, da meni prepušta ovlasti kojih nemam”, izjavila je predsjednica za HRT .

“Svojom današnjom izjavom tehnički ministar Ostojić priznao je da ova tehnička vlada nije u stanju voditi zemlju i da meni prepuštaju izvršne ovlasti. Napravit ću to čim mi dopusti Ustav”, glasio je jučerašnji status na predsjedničinom službenom Facebook profilu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača stiže u Opatiju

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s ...