Početna - IZDVOJENO - Prijavite se na Proljetnu školu
škola
web

Prijavite se na Proljetnu školu

Zabava i druženje u kombinaciji s učenjem – to je ono što možete očekivati tijekom petodnevne Proljetne škole u Centru tehničke kulture Rijeka tijekom ovih proljetnih praznika.

Proljetna škola održat će se od 30. ožujka do 03. travnja 2015., a radionice će se održavati u jutarnjim i popodnevnim satima. Učenici će moći sudjelovati u tri radionice: Programiranje – KODU, Kreativna radionica i Radionica robotike.

Radionica Programiranje – KODU namijenjena je najmlađim učenicima od prvog do šestog razreda osnovne škole, koji će imati priliku kroz kreativnu izradu igara naučiti osnove programiranja.

Na Kreativnoj radionici učenici od prvog do petog razreda osnovne škole izrađivat će razne ukrase povodom nadolazećeg Uskrsa, kojima će moći razveseliti svoje najbliže.

Radionicarobotike namijenjena je učenicima od petog do osmog razreda, a na njoj će se učenici moći upoznati s osnovama automatike i robotike, logičkim sklopovima te će naučiti kako izraditi malog robota.

Sve radionice u potpunosti su besplatne. Zainteresirani učenici su obavezni prijaviti se preko web obrasca na stranici www.ctk-rijeka.hr ili na broj telefona 051/327-155, gdje se također može saznati više informacija o radionicamate terminima pojedine radionice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...