Početna - IZDVOJENO - Privremena obustava isporuke vode u dijelu Kastva i Matulja ovaj utorak
voda
foto: pexels.com

Privremena obustava isporuke vode u dijelu Kastva i Matulja ovaj utorak

U dijelu Kastva i Matulja u utorak, 20. prosinca, bit će privremeno obustavljena isporuka vode, zbog završetka rekonstrukcije vodovodne mreže na području kastavske Crekvine.

Od 8.30 do 18 sati bez vodne usluge ostat će korisnici u ulicama: Kastav – centar (stara jezgra), Put Kalvarije, Jurčići, Škrlji, Draga, Miserkino, Brozovo, Jurčićeva ulica, Gorice, Štivar, Put Rešetaron, Na brdeh, Ćikovići novo naselje, Jurjenići, Ćikovići od kućnog broja 1 do 78, Rubeši od kućnog broja 1 do 87, Stanka Miliha, Istarska cesta, Stražnica, Belići, Brnini, Tometići, Spinčići, Trinajstići, Put za Trinajstiće i Antončići

.Za vrijeme prekida vodoopskrbe opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterne, koja će kružiti navedenim ulicama.Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je i na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra www.ri-info.net i KD Vodovod i kanalizacija www.kdvik-rijeka.hr, a može se dobiti i telefonski na broju 211-906.

Iz KD Vodovod i kanalizacija mole sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode, a nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanje vodoopskrbe, odnosno dolaska vode, mole korisnike da puste da voda istječe dok se ne razbistri.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...