Početna - IZDVOJENO - Prometna nesreća u Opatiji kod novog semafora

Prometna nesreća u Opatiji kod novog semafora

Postavljanje tek drugog po redu semafora na opatijskim prometnicama tijekom ovog mjeseca izazvalo je iznimno podijeljene komentare javnosti. Nemali je broj onih koji su iznimno nezadovoljni novim semaforom koji je postavljen na raskrižju iznad Tošine, odnozno kod “javne vage”.

Građani ističu kako je sad prolazak tim raskrižjem znatno sporiji, a nerijetko se u ugrožavaju zaustavljena vozila koja čekaju na zeleno svjetlo iz smjera Kuka prema Opatiji s obzirom na to da vozila “nalijeću” na kolonu odmah iza zavoja.

Mnogi su očekivali da je samo pitanje vremena kad će se dogoditi prva prometna nesreća zbog naleta na kolonu vozila, no nesreća se dogodila ovog utorka, 27. ožujka, nešto malo poslije 21 sat u samom raskrižju.

Trenutno nema detaljnijih informacija, no najvjerojatnije je netko prošao kroz crveno te je to rezultiralo težim sudarom. Prema svemu sudeći, srećom, teže ozlijeđenih ipak nema.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...