Početna - IZDVOJENO - Prosinac u ZTC-u
web

Prosinac u ZTC-u

Jedanaest događaja čeka sve posjetitelje ZTC-a u prosincu. Bit će tu svega, predstava, koncerata, showova… Sutra je tamo Sv. Nikola, a bit će i kreativna radionica izrada šiba. Počinje u 18:00 sati.

14. prosinca u 18:00 sati dolaze Frki i Zbrki, dva smušena vilenjaka koja pripremaju doček za Djeda Božićnjaka. Pomoći će im Zeta! 15. prosinca u 18:00 sati na rasporedu su božićne pjesme na koncertu West Side Girls.

16. prosinca u 18:00 sati bit će lutkarska predstava Strka i zbrka u zemlji djeda Mraza, a 17. i 18. prosinca očekuje nas nastup dječjeg zbora Mali Halubajčići s početkom u 18:00 sati.

18. prosinca u 18:00 sati održava se dječja predstava „Djed Božićnjak u školi“, a dan kasnije djecu će zabvaljati glazbeno scenska predstava Vesela Božićna priča. Kim Verson dolazi u ZTC 20. Prosinca i pjevat će božićne pjesme. 21. prosinca djeca i odrasli imat će priliku naučiti kako da naprave unikatan i poseban nakit za božićni stol dok 22. prosinca djecu slatkišima daruje Djevojka Zibalica. 23. prosinac rezerviran je za Božićni koncert The Strings.

Svi programi počinju u 18:00 sati.

A od početka prosinca tu je i Božićni trg, mjesto gdje se nalazi mnogo predivnih, maštovitih i posebnih radova. Radovi su to unikati raznih umjetnika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...