Početna - IZDVOJENO - Radionica fotografije na Učkoj
Učka
Foto: web

Radionica fotografije na Učkoj

Od 8. do 10. svibnja fotografi Igor Nobilo i Petar Kurschner organizirat će i voditi radionicu fotografije na Učki. Cilj ove radionice je promovirati fotografiju, ali i liburnijski kraj.

– Pozivamo vas na intenzivno druženje na obroncima intrigantne Učke. Stimulativno okruženje na rubu Kvarnera i Istre idealno je za unaprijeđenje vaših fotografskih tehnika. Pored snimanja na terenu, kroz dva dana prenijeti će vam i znanje kako naći i zadržati klijente, formirati cijene, pisati ugovore i licence i mnoge druge prijeko potrebne vještine, bez kojih u fotografiji ne možete opstati. Fotografska radionica Učka osmišljena je da vam pruži najbitnija znanja za pokretanje ili unaprijeđenje karijere, poručili su renomirani fotografi s godinama iskustva rada na domaćim i međunarodnim produkcijama.

Cijena radionice je 800 kuna po osobi, a uvjet za sudjelovanje je solidno znanje o fotografiji i vlastiti fotoaparat. Okupljanje je 8. Svibnja u Pansionu Učka u poslijepodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Evo kako je glasao naš kraj na jučerašnjim izborima

Kvarner je tadicionalno ostao vjeran lijevoj opciji Opatija Restart- 43,17 % HDZ-22,07% Možemo!-9,30% Most-5,30% Domovinski pokret-4,65% Matulji Restart-41,51% HDZ-23,18% Možemo!-8,03% ...