Početna - IZDVOJENO - Rijeka igra protiv Aberdeena, slobodna prodaja počinje danas
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka igra protiv Aberdeena, slobodna prodaja počinje danas

Od subote 11. srpnja na zapadnim blagajnama stadiona Kantrida počet će prodaja ulaznica za utakmicu drugog pretkola UEFA Europske lige u kojoj će HNK Rijeka 16. srpnja od 21 sat biti domaćin škotskom Aberdeenu.

Prednost pri kupovini ulaznica i povlaštenu cijenu imat će članovi HNK Rijeka koji su ujedno i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16., za koje je prodaja rezervirana od 11. do 13. srpnja. Članovi i vlasnici kompleta ulaznica uz svoju mogu kupiti još dvije ulaznice po povlaštenoj cijeni.

Cijene za članove i vlasnike kompleta ulaznica iznosit će 30 kuna (tribine D, E i E1), 70 kuna (tribina F), 100 kuna (tribine B i C), 200 kuna (tribina A) i 300 kuna (tribina VIP A).

Slobodna prodaja počinje 14. srpnja a zapadne blagajne radit će po uobičajenom radnom vremenu od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i nedjeljom od 10 do 14 sati, a oni koji su samo članovi HNK Rijeka u slobodnoj će prodaji moći kupiti do tri ulaznice po povlaštenoj cijeni (onoj koju imaju vlasnici kompleta i članovi u pretprodaji).

Cijene ulaznica u slobodnoj prodaji iznosit će 40 kuna (tribine D, E i E1), 90 kuna (tribina F), 140 kuna (tribine B i C), 250 kuna (tribina A) i 350 kuna (tribina VIP A).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...