Početna - IZDVOJENO - Sajam braniteljskog poduzetništva u Rijeci
sajam
foto: poslovni-savjetnik.com

Sajam braniteljskog poduzetništva u Rijeci

Danas, 5. svibnja 2014. godine, u dvanaest sati na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske svečano se otvara Sajam braniteljskog poduzetništva.

Na otvorenju Sajma prigodnim riječima prisutnima će se obratiti gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel i predsjednik skupštine Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić.

Na sajmu će biti predstavljeni izlagači – razvojačeni branitelji i stradalnici Domovinskog rata koji su odlučili osnovati obrte, zadruge ili se vratiti onim djelatnostima kojima su se bavili prije rata. Biti će predstavljeno tridesetak braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i obrta koji se bave isključivo proizvodnjom slavonskih i dalmatinskih suhomesnatih delicija, sireva, maslinovog i bučinog ulja, meda, rakija i likera, vina, prirodnih sokova i namaza te slastica. Izlagači dolaze iz gotovo svih hrvatskih županija i regija, od Slavonije, preko središnje Hrvatske, Međimurja, preko Gorskog kotara, Istre, Primorsko-goranske županije pa sve do hrvatskog juga.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...