Početna - NOVOSTI - Severina nakon operacije

Severina nakon operacije

U prvom intervjuu nakon operacije prednjeg križnog ligamenta i hrskavice Severina za Story otkriva kako provodi bolovanje, tko je najviše mazi dok se oporavlja te ima li udvarača. Unatoč operaciji, pjevačica je sve pripremila za povratak pa je tako prije operacije snimila videospot za pjesmu “Alcatraz”, ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma, koji izlazi 24. ožujka.

Severina prepričava kako je prošla cijelu turneju, probe, koreografije, neke stvari strpljivo čekaju i dođu kad im se najmanje nadaš, imala je već dva puta operaciju te da njezina desna noga kao da prati Svetsko nogometno prvenstvo pa je tako operira svake četiri godine.

Severina se mjesec dana prije operacije pripremala s vrhunskim timom stručnjaka, Ivanom Tudorom, Domagojem Penavom i Tomislavom Bučancem. Šest tjedana mora nositi štake jer su osim predjeg križnog ligamenta operirali i hrskavicu. S trenerom Edinom Mehmedovićem ima i uobičajene treninge.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...