Početna - NOVOSTI - Severina nakon operacije

Severina nakon operacije

U prvom intervjuu nakon operacije prednjeg križnog ligamenta i hrskavice Severina za Story otkriva kako provodi bolovanje, tko je najviše mazi dok se oporavlja te ima li udvarača. Unatoč operaciji, pjevačica je sve pripremila za povratak pa je tako prije operacije snimila videospot za pjesmu “Alcatraz”, ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma, koji izlazi 24. ožujka.

Severina prepričava kako je prošla cijelu turneju, probe, koreografije, neke stvari strpljivo čekaju i dođu kad im se najmanje nadaš, imala je već dva puta operaciju te da njezina desna noga kao da prati Svetsko nogometno prvenstvo pa je tako operira svake četiri godine.

Severina se mjesec dana prije operacije pripremala s vrhunskim timom stručnjaka, Ivanom Tudorom, Domagojem Penavom i Tomislavom Bučancem. Šest tjedana mora nositi štake jer su osim predjeg križnog ligamenta operirali i hrskavicu. S trenerom Edinom Mehmedovićem ima i uobičajene treninge.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mobilno reciklažno dvorište u Pobrima od 10. travnja

Od 10. do 15. travnja 2021. u Pobrima moguće je odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta ...