Početna - IZDVOJENO - Severina u Sarajevu zaplakala
Severina

Severina u Sarajevu zaplakala

Dok je pjevala pjesmu “Mili moj” nije mogla savladati emocije, te je zaplakala i obratila se razgaljenoj publici.

U sklopu velike turneje “Dobrodošao u klub” Severina je održala još jedan koncert, ovoga puta u sarajevskoj Zetri, javlja klix.ba.

U dvorani ispunjenoj gotovo do posljednjeg mjesta oduševljeni fanovi jednoglasno su pjevali kako nove i stare hitove. Naime, sarajevski koncert bio je prilika za prvo javno izvođenje novog singla „Hurem” koji je popularna Seve objavila početkom prošlog tjedna.

Dok je pjevala pjesmu “Mili moj” nije mogla savladati emocije, te je zaplakala i obratila se razgaljenoj publici.

Dobro veče, Sarajevo. Volim vas – kazala je kratko Severina te upitala “gdje ste prijateljice” najavivši tako veliki hit “Prijateljice”.

Pri izvođenju pjesme “Grad bez ljudi” Severina je ponovo zaplakala i promuklim glasom otpjevala zajedno s publikom refren pjesme.

Ja sam željela studirati u Sarajevu, ali se dogodila ’91. Hvala vam što ste došli. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi – kazala je Severina te nastavila show hitovima ‘Gas, gas’, ‘Brad Pitt’, ‘Italiana’… čime je atmosfera u dvorani dovedena do usijanja, javlja klix.ba.

foto:web

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Opatijski Park sv. Jakova natječe se u izboru za najljepši park u Hrvatskoj

Opatijski Park sv. Jakova natječe se u izboru portala gradonačelnik.hr u izboru za najljepši park u Hrvatskoj. Glasa se tako ...