Početna - IZDVOJENO - Tečajevi stranih jezika za privatne iznajmljivače u Kastvu
kastav
web

Tečajevi stranih jezika za privatne iznajmljivače u Kastvu

Kao i prošlogodišnji projekt koji je bio uspješan, Tečajevi stranih jezika za iznajmljivače – stupanj A1, Turistička zajednica grada Kastva, na temelju otvorenog natječaja Hrvatske turističke zajednice za kandidiranje programa potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2014. godini, kandidirala je projekt: Tečaj stranog jezika za privatne iznajmljivače u trajanju od 20 sati – stupanj A2.

Sukladno pozitivnom rezultatu natječaja, tečaj se održava za ukupno 19 prijavljenih polaznika, subotama tijekom ovog mjeseca: 8, 15., 22. i 29-og, od 8:30 do 13:00 sati, u prostorima Euroway-a, Milana Marjanovića 20, Kastav (http://www.kastav-euroway.com/).

Škola stranih jezika Euroway već 20 godina organizira tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika za sve uzraste i razine znanja te pripreme za međunarodno priznate ispite. Osim što ovakvi tečajevi služe kao poticaj za daljnje usavršavanje i cjeloživotno učenje polaznika, omogućavaju im uspješno unapređenje znanja talijanskog, engleskog i njemačkog jezika.

Svrha edukacije je pomoć iznajmljivačima pri nastojanju da što lakše komuniciraju s potencijalnim i stvarnim gostima. Time se uklanja mogućnost nesporazuma, unapređuje kvaliteta komuniciranja i potiče uzajamno zadovoljstvo gosta i pružatelja usluga privatnog smještaja, što u konačnici doprinosi povećanju turističkog prometa destinacije.

Cilj je da se tečaj stranog jezika provede u 2014. godini za A2 stupanj iz engleskog, njemačkog i talijanskog jezika te da se u 2015., sukladno zainteresiranosti iznajmljivača, nastavi sa edukacijom radi podizanja razine kvalitete pružanja usluge privatnog smještaja unapređenjem usluge u ovom segmentu poslovanja.

Kontinuirano djelovanje Turističkog ureda Turističke zajednice grada Kastva na unapređivanju i podizanju kvalitete i kvantitete boravka turista svakako ima pozitivne učinke, što rezultira iz godine u godinu povećanjem turističkog prometa destinacije, ali i ukupnim brojem i zadovoljstvom posjetitelja destinaciji. U odnosu na prethodnu godinu, za razdoblje siječanj – listopad, povećanje noćenja bilježi porast od 31%, dok noćenja u listopadu bilježe porast od 30%. Sukladno navedenom, na području Turističke zajednice grada Kastva bilježi se i povećanje smještajnih kapaciteta u obiteljskom smještaju. Kastav iz godine u godinu postaje i sve poželjnija izletnička destinacija te bilježi značajan porast dnevnih, grupnih i pojedinačnih dolazaka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...