Početna - IZDVOJENO - Točne i profesionalne ankete AGENCIJE 2×1 komunikacije
web

Točne i profesionalne ankete AGENCIJE 2×1 komunikacije

AGENCIJA 2X1 komunikacije čiji je vlasnik Robert Bosak iskazala se ovih dana točnim prognozama predsjedničkih izbora, prognozama u kojima su dvije vodeće agencije Ipsos puls  i Promocija plus  pogriješile u prognozi za više od 10% .

AGENCIJA 2×1 iznijela je prognoze koje su bile najbliže rezultatima prvog kruga u vezi  predsjedničkih kandidata Josipovića i Grabar Kitarović. Prognozirali su da će razlika između njih biti oko 2 posto. Do ovih rezultata ovu agenciju se nije gledalo baš kao pouzdanu i svi su ih uzimali s rezervom jer nije jako poznata u javnosti. Ankete su radili za sebe iako postoje već nekoliko godina no kako se nisu mogli probiti u javnost ostali su relativno anonimni.

Za jednu anonimnu agenciju napravili su i više nego dobre rezultate i pokazali koliko su profesionalni, nepristrani i točni. Prate trendove, analiziraju rezultate svih izbora od lokanih pa do europskih, uzimaju u obzir i popratne događaje kao što su uhićenja, a sve to uvrste u istraživanje.

Vjerujemo da ćemo u budućnosti više uzimati u obzir rezultate AGENCIJE 2×1 komunikacija. Čitatelji Liburnije.com u budućnosti će moći svakodnevno pratiti rezultate aktualnih istraživanja ove agencije na našim stranicama.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...